FACTS ABOUT بیماری سل و عوارض آن REVEALED

Facts About بیماری سل و عوارض آن Revealed

Facts About بیماری سل و عوارض آن Revealed

Blog Article

بیماری سل دو نوع دارد: سل فعال و سل غیرفعال. اولین قدم برای درمان قطعی سل، تشخیص صحیح نوع این بیماری است.

برای اینکه بیشتر با این بیماری آشنا شوید، با ما همراه باشید. در این مطلب سعی کرده‌ایم بیماری سلیاک را در مطلبی خلاصه عنوان کنیم.

مجله سلامت دکترتو بیماری هر آنچه که باید درباره بیماری سلیاک بدانید

[۶۰] آزمایش خون برای تشخیص آنتی‌بادی‌ها دقیق یا حساس نیست، بنابراین توصیه نمی‌شود.[۶۱] سل نهفته[ویرایش]

مقاومت اولیه هنگامی رخ می‌دهد که فرد به یک گونه مقاوم سل مبتلا می‌شود. فرد مبتلا به سل کاملاً حساس (مستعد) ممکن است در طول درمان دچار مقاومت ثانویه (اکتسابی) شود. یک فرد در صورتی که از رژیم تجویزشده به‌طور مناسب پیروی نکند (عدم تطابق) یا اگر از داروهایی با کیفیت پایین استفاده کند، ممکن است به دلیل درمان نامناسب دچار مقاومت ثانویه شود.[۷۷] سل مقاوم در برابر دارو، یک مسئله جدی در بهداشت عمومی بسیاری از کشورهای در حال توسعه است. درمان سل مقاوم در برابر دارو طولانی‌تر است و به داروهای گران‌تر نیاز دارد. سل مقاوم در برابر چند دارو به عنوان مقاومت در برابر دو داروی مؤثر رده اول سل: ریفامپیسین و ایزونیازید، تعریف شده‌ است.

سل غیرفعال یا نهفته، آن حالتی از بیماری سل است که فرد حامل باکتری است ولی علائمی از خودش نشان نمی‌دهد؛ به دلیل این که سیستم ایمنی بدن با عامل بیماری سل مبارزه و آن را سرکوب می‌کند.

حمید فرخ نژاد عرب نیست دوستان ،قنواتیه که یه قومیت بینابین ل...

بیماران مبتلا به سلیاک چه غذاهایی می توانند بخورند؟

همان‌طور که می‌دانید بیماری سلیاک یک بیماری ژنتیکی است. در واقع به همین دلیل است که اگر خانواده شما به این بیماری مبتلا باشند، احتمال ابتلا به آن در شما هم زیاد می‌شود. زیرا ژن‌های شما و اعضای خانواده‌تان بسیار به هم شبیه است. بنابراین در هنگام ازدواج هم مسئله‌ای که اهمیت زیادی دارد تشخیص این بیماری است.

برای تشخیص و درمان بیماری سلیاک باید به متخصص گوارش مراجعه کنید. در دکترتو می‌توانید با بهترین متخصص گوارش آشنا شوید، به صورت آنلاین یا تلفنی با آنها مشورت کنید و یا برای دریافت نوبت حضوری اقدام کنید.

کاهش وزن از دیگر مواردی است که می‌تواند در کودکی که به سلیاک مبتلا است بروز کند. گاهی نفخ شکم و ورم معده هم در کودک دیده می‌شود که می‌تواند خود را با گریه و زیادی در کودکان زیر ۲ سال و پیچیدن به خود نشان دهد.

بیماری سل یکی از انواع بیماری‌های ریوی است که به‌عنوان سیزدهمین عامل فوت در جهان شناخته می‌شود. کاهش وزن، خستگی بیش از حد و تعریق شبانه از جمله علائم عمومی این بیماری است.

اگر فرد به این بیماری مبتلا باشد، احتمال ناباروری و یا انتقال بیماری به فرزندش هم وجود دارد. هر چند احتمال اینکه این بیماری از پدر و مادر به فرزند منتقل شود ۴ تا ۱۵٪ است. اما به هر حال این احتمال وجود دارد و بیماری سل در ایران باید بررسی‌های لازم انجام شود.

● همچنین ممکن است پزشک آزمایش‌هایی را بر روی خلط یا مخاط استخراج شده از عمق ریه‌ها برای بررسی وجود باکتری سل تجویز کند.

Report this page